Spilforslag, odds og bookmakere

Hvordan udbetales gevinster?

bookmaker udbetalingerbookmaker udbetalinger

Bookmaker udbetalinger

Den stigende udvikling af online-miljøet og dermed online spil, har tvunget operatørerne til at løbende, søge de bedste og sikreste løsninger for internet pengetransaktioner. I denne artikel præsenterer vi de mest almindelige indbetaling- og udbetalings metoder som spillere har til rådighed.

Kreditkort / hævekort

Utvivlsomt er dette, den mest almindelige metode, hvor begge parter nyder godt af de mange fordele.

Der er to typer kort: Visa og Mastercard. Vores anbefaling er at anskaffe sig et Visa Electron-kort, da det er det eneste kort der enstemmigt accepteres af online-betting bookmakerne. Mens alt efter, hvilken bookmaker, der anvendes, varierer det med ind-og udbetalingskort som eksempelvis Mastercard.

Overførelserne med kredit / betalingskort er i de fleste tilfælde gebyrfrie. Indbetalinger til din spillekonto vil blive foretaget med det samme, mens perioden kan variere for udbetaling, afhængigt af bookmaker og den bank, hvor du har kort og konti. Udbetalingstiden kan i gennemsnit tage omkring 3-5 dage.

Skrill / Neteller

Metoder der ligeså bekvemt kan anvendes som kredit / betalingskort er den elektroniske tegnebog metode. Neteller og Skrill tilbyder indbetaling- og udbetalinger, inden for kort tid. Alt du behøver, er at oprette en konto hos Neteller eller Skrill og så kan du benytte dig af disse funktioner på lige fod med dine andre kreditkort. Neteller og Skrill kan også tilbyde dig muligheden for, at vælge et fysisk kort, som du præcis kan bruge som kredit / bank betalingskort.

Neteller og Skrill er en E – wallet der accepteres af næsten alle bookmaker sites og udbetalinger via disse tjenester kan vare op til 48 timer, selv om de fleste tilfælde af udbetalinger behandles i en kortere tidsramme.  Du skal ikke betale skat af dine gevinster, hvis pengene vel at mærke er vundet hos en bookmaker med licens, og deraf skal du selvfølgelig så betale skat af de bookmakere uden licens. Der tages gebyrer fra Skrill eller neteller det øjeblik du foretager en udbetaling fra en hæveautomat eller overførelse til din konto hos et pengeinstitut.

Hvis du vælger Skrill Prepaid MasterCard-kort, er disse handlinger gratis: betalinger i butikker, restauranter eller online websites.

Med et Skrill Prepaid MasterCard-kort, vil du betale følgende gebyrer: 75 kroner årligt, 2,49%  veksel gebyr og et gebyr på 10 kroner for at hæve penge fra pengeautomater.

Hos Neteller, er der et veksel gebyr på 2,95% og kontant udbetalings- gebyr ved hæveautomat ca. 30 krone.

Paysafecard

Paysafe er et alternativ som e-wallet, der kun kan anvendes til indskud til din spillekonto. På verdensplan er der mere end 500.000 salgssteder, dette betalingsmiddel er ganske udbredt i Danmark. Normalt vil du finde de fleste Paysafecard betalingsterminaler i de større byer. Du kan købe en af disse paysafe-kort med forskellige start-saldoer på henholdsvis 25, 50, 100 eller 300 kroner. Alt du skal gøre er at indtaste din pinkode på 16 numre for at få adgang til din konto.

Bankoverførsel

Hvis, du ikke kan lide eller stoler på en af de ovennævnte metoder, så findes der selvfølgelig den gode gamle bankoverførsel.

Du skal dog huske, at sådanne transaktioner inden for ind-og udbetalinger har længere behandlingstid. En indbetaling på din betting konto kan vare mellem 2 og 5 dage, mens udbetaling fra din spille konto til bankkonto, kan tage op til 10 dage.

Dybest set vil disse være de mest almindelige metoder, som online betting spiller benytter sig af i Danmark.

Elektroniske punge såsom Neteller, Skrill, og forudbetalte og paysafecard er sikkert og flere og flere mennesker benytter sig af disse muligheder i betragtning med brugervenligheden hvormed du kan lave indskud til din konto og væddemål.

Håber du fik noget ud af vores artikel om Bookmaker udbetalinger.

Du kan også være interesseret i?