Spilforslag, odds og bookmakere

Seneste Spiltips

Tak for tålmodigheden – spiltips er på vej!!!

Opret dig hos 888sport og hent deres betting bonusser mens du venter….

SportsbookBonusReviewVisit
1500 kroner FreebetReviewVisit

Min 18 år. https://ludomani.dk. Regler og vilkår gælder.

Raketbetting

– Den bedste spilforslags-site.

Hvis du leder efter de mest præcise fodbold og sport forudsigelser online, så er du kommet til det rigtige website. Hos Raketbet er vi forpligtet på at levere de mest velargumenteret spilforslag, baseret på de forskellige statistikker omkring de pågældende kampe og hold.

Udover dataen omkring historikker og statistikker, så bliver du klædt på til at blive bedre til betting. Vores team af spileksperter har alle deres skrivestil og betingstil, så der er noget for enhver smag og aspekter.

Intelbettings odds-specialister knokler hårdt for at få de mest præcise data, nyheder og sportsrelaterede faktorer, der kan få indvirkning på et bet.

 • Tidligere opgør
 • Nuværende hold-præstation
 • Data indsamlet fra troværdige websteder/kilder fra internettet.

Vores primære mål er at give dig en bedre forståelse og gennemsigtighed i the art of betting. Vi bestræber os efter at analysere alle de ressourcer, der er tilgængelige på internettet og derfra servere dem pænt i dagens odds af en given kamp til din og dine medspilleres fordel.

Få dagens gratis online spilforslag

Fodbold betragtes som den mest populære sport i verden. At fodbold er uforudsigeligt gør betting endnu mere spændende. Fodbold- og betting går hånd i hånd og der er to slags grupper der  oddser.

Den første gruppe af mennesker er dem, der kun bruger betting som underholdning, og den anden gruppe er dem, hvis primære mål er at vinde. Hvis du falder ind i sidstnævnte kategori, så læs lige vores artikel 10 fejl du ikke skal gøre i betting!

Hos Intelbetting dækker vi fodbold fra ligaer som den engelske Premier League, den tyske Bundesliga, Den intalienske Serie A, den spanske La Liga og og mange flere. Turneringer som Champions League og Europa League er selvfølgelig på dagsorden. Ikke mindst med bedst, har vi store analyser, optakter og odds tips til de større internationale slutrunder, såsom Europa og Verdensmesterskaberne i fodbold. Gå ikke ikke glip af vores VM 2016 i Rusland optakt og diverse fodboldtips og spilforslag på sommerens største sportsbegivenhed.

Som besøgende på Danmarks bedste betting side, så gør vi os umage med at finde de bedste kampe at spille på og dermed har vi altid en dagens odds, hvor sandsynligheden for værdi og gevinst er størst.

Betting artikler

Vi har udover daglige spilforslag en masse andre artikler, der kan gøre dig bedre til betting.

F.eks, så kan du læse vores bookmaker anmeldelser omkring de bedste online operatører, hvor vi giver dig det forkromede overblik af svagheder og styrker hos den enkelte. Læs også vores betting guide, som er opdelt i mange forskellige artikler, der udpensler de forskellige spiltyper, såsom Asian handicap til betting challenge og hvilke splimuligheder du har generelt på det til tider overvældende oddsmarked.

Få de mest præcise spilforslag i dag og opret dig hos en af vores anbefalede bookmakere for at støtte op omkring vores arbejde. * Henvisningslinks er vores vej til drift af Danmarks bedste spilforslag og betting site.

Visuelt spilforslag

Quick-tips

Dagens odds er modsat vores dybdegående spilforslag, som er en større spilanalyse – Et oddstips i form af enten et billedet eller spilforslag med henvisningslinks til en given bookmaker med det højeste odds på dagens spilforslag.

Dagens odds er til rådighed hver dag, senest klokken 12.00 og gemmes til historikken og tilbagebetalingsprocenterne. Du kan altid kigge tilbage på vores billedet-tips i vores arkiv.

Forskellen mellem vores spilforslag og dagens odds (billedet-spilforslag) er klar. Vores spilforslag er dybdegående og dybdeborende i en såkaldt odds-analyse omkring modstandernes interne historik, klubbens form, omstændigheder, skader og karantæner.  Mange flere parametre inden for betting og andre begivenheder der tages i betragting for at levere et godt spilforslag kan nuvel også være hjemmebane/udebane psykologien. Selv vejret, dommeren og tilskuerne kan spille et puds når det kommer til betting. Alle disse faktorer er taget til overvejelse hos vores panel af spileksperter.

Dagens odds i billedet form er selvfølgelig ikke rent gætværk, kan du så tænke, da der ingen skreven analyse er til baggrund for at bakke spillet op. Spilforslag er dog således gået igennem vores ekspertråd af spileksperter, der gennem deres mangeårige fodboldkiggeri og mange vundne, som tabte væddemål har givet deres bud på en given fodboldkamp.

Formålet med dagens odds er at give dig, spilleren og trofast læser af intelbettings hjemmeside en visuel karamel i form af et spilforslag. Et visuelt indslag som kan give den travle spillere minimum ét spiltips med på vejen mod kiosken eller mod sin online bookmaker.

Hvad er akkumulatorkuponer?

Mange kampe på en kupon

En akkumulatorkupon på odds er den klassiske kupon, hvor du som spiller har flere kampe på én kupon. Hvem har ikke ofte spillet en kupon  med fem, seks kampe på programmet med et samlet højt odds? Gevinsten er stor i forhold til din indsats og dagdrømmeriet om, hvorledes den store gevinst skal spenderes er begyndt.

Men… Sandsynligheden for at en fuldtræffer af en akkumulatorkupon går hjem, er for det meste marginal.

Få tips og tricks til en bedre akkumulatorkupon med Intelbettings strategier.

Find de bedste odds

Forøg dine chancer

Fordelen ved en akkumulatorkupon er, at det samlede odds kan blive skyhøjt, og med få penge kan du vinde den helt store gevinst. Men jo højere odds, jo højere er risikoen, og det er sjældent, du som spiller rammer en akkumulator.

Om det så bare er 2 kampe (double) på én kupon.

 • Asian handicap

Brug Asian handicap spiltypen, så du fra start har 50% chance, i stedet for den klassiske 1X2 odds, hvor du har 3 muligheder, altså 33,33% chance for at vinde.

Læs om Asian handicap her

 • Begge hold scorer & Over-Under mål

Begge hold scorer og Over/Under mål er også et 50% chance-spil, og dermed kan du lave akkumulatorkuponer kun bestående af disse spilmuligheder for at forøge dine chancer, teoretisk og procentmæssigt.

Læs om begge hold scorer strategier!

Intelbetting analyserer fodboldkampe på baggrund af vores interne vidensbank, statistikker og en masse fjernsynskiggeri, samt en masse tabte og vundne lærepenge igennem mange års betting.

Akkumulatorstrategier

Acca-tips

Intelbetting anbefaler 3 strategier til din udvælgelse af de rigtige spil til akkumulatorkuponer:

 • Hjemmebanefordel giver for det meste et lavere odds, men med mange hjemmekampe på tipskuponen, kan du få banket et anstændigt samlet odds op.
 • Når storholdene spiller på udebane: F.eks. Watford får besøg af Manchester United. En kamp, Manchester United bør vinde, mens risikoen og deraf odds er højere grundet udebane-ulempen. De bør vinde, men vinder nok ikke komfortabelt!
 • Spil kun på uafgjorte kampe på én samlet akkumulatorkupon. Det er svært kun at ramme uafgjorte kampe, men med en kupon på blot 3 eller 4 uafgjorte kampe kan det give et stort samlet odds, og dermed har du minimeret kampene, men forøget chancen markant.

Andre sportsgrene

Dart

Dart er en sportsgren, hvor favoritterne sjældent skuffer, og en oddskupon fyldt med dartverdenens profiler kan give et nogenlunde, men ikke et imponerende samlet oddsafkast –  hav dog i tankerne at et plus er et plus, når det kommer til betting-regnskabet.

Læs mere om dart og betting.

Raketbet.dk – Hvad kan vi hjælpe med?

Hvis du har spørgsmål omkring limits, spilforslag eller generelt har brug for et godt råd inden for betting-verdens fire vægge, så skriv endelig en besked i vores formular og vi vil hurtigst vende tilbage med forhåbentlig det svar du ledte efter.

Spild ikke din tid hos andre spileksperter end Intelbetting.dk, da vi oprigtigt er passioneret inden for det vi elsker –  nemlig betting.

  Anbefalet bookmaker

  Spil på dagens odds hos 888sport

  X2 bonus: Fordoble din gevinst hos 888sport

  888sport_sport_poker_casino_logos_banner_intelbetiting.dk