Spilforslag, odds og bookmakere

Fodbold Tips

Om_fodbold_tips

Fodbold odds tips

Forstå spillet?

Betting på fodbold eller fodbold betting er uden tvivl det mest populære at satse penge på. Bookmakere gør selvfølgelig deres arbejde i henhold til at udbrede sporten og samtid gør opmærksom på deres forretning.

Fodbold betting byder generelt på en bred vifte af væddemåls-muligheder, fra væddemål på kampens resultat, samlede mål, korrekt score Halvleg / Fuldtid til antal af hjørner, frispark og udskiftninger.

Store online bookmakere tilbyder kampe med over 100 pre-match væddemåls muligheder på hver enkelt kamp. Live-væddemål funktionen tilbyder også et væld af muligheder inden for væddemål, hvilket gør fodbold endnu mere spændende i form af væddemåls muligheder.

Fordele ved at spille på fodbold

Høje væddemåls grænser

– I betragtning af, at fodbold er den mest populære sport medfølger dette stor konkurrence indenfor betting-branchen og der tilbydes dermed også forskellige grænser for sats hos den enkelte bookmaker.

Stort udvalg

– Vigtige begivenheder såsom VM, EM, Champions League og mange andre top konkurrencer afføder ekstremt stort udvalg af væddemåls-muligheder. Bookmakere tilbyder generelt mere end 100 præ-match indsatsmuligheder. Fodbold betting væddemålene er meget forskelligartet og du kan vælge at satse ikke kun på de klassiske typer af væddemål, men også mange andre interessante væddemål, såsom på kort, hjørnesparks-betting og andre specialspil

Et stort antal tv-udsendelser

– Fodbold har en imponerende live dækning med hensyn til antallet af tv-transmitterede fodbold arrangementer på verdensplan. Ikke bare sport orienterede tv-kanaler, men nogle bookmakere tilbyder også muligheden for at se kampe, direkte på deres hjemmeside. Deraf mulighed for at se kampene live og spille på kampene imens de spilles.

Fodbold er en holdsport

– På baggrund af dette, skal du tage dine hensyn mht. din analyse og vurdering på hvilke kampe du skal satse et væddemål på, da der er mange faktorer der spiller ind, såsom; hvis en af holdets spiller ikke er i topform, som er udslagsgivende for kampens udfald.

I tennis kan man bedre vurdere kampens udfald, da man mere præcist kan vurdere den enkelte tennis spillers topform. Chancen for at vurdere en enkelt persons form er mere sandsynlig end 11 mand på en fodboldbane og deres form eller samspil på dagen. Læs mere om hvordan du oddser på tennis her

Ulemper ved at spille på Fodboldsporten

Et forholdsvis lille antal af såkaldte “value bets”

– I betragtning af populariteten af denne sport, er bookmakerne især opmærksomme på dette. Herunder vurderes odds løbende, afhængig af dynamikken på kampe der tilbydes af konkurrenterne. Så chancerne for at spille på et ”value bet” er meget lave, da bookmakerne reagere hurtigt på enhver ændring – uanset om det er en skade i sidste øjeblik eller en ændring af taktikken.

Bookmakerne er gode til at justere odds med det samme og efterlader ingen tid eller odds-sætning til tilfældighederne. Som spiller har du derfor minimal chance for at spille et godt ”value bet”.

Læs om value betting i denne artikel

De vigtigste betting typer på fodboldsporten

Spil på udfaldet af kampen – Det er den enkleste type spil, alt hvad du skal gøre er at forudsige udfaldet af kampen korrekt.

1 – hjemmesejr

X – uafgjort

2 – udesejr

Dobbelt chance – er en form for væddemål der giver dig mulighed for at dække to mulige udfald gennem et enkelt væddemål.

1X – hjemmesejr eller uafgjort

X2 – udesejr eller uafgjort

12 – sikrer en hjemmesejr eller udesejr

Antal Mål

– Mange muligheder inden for dette væddemål. Den mest populære løsning i fodbold betting er et væddemål på Over / Under 2,5 mål. Hvis du satser på over 2.5 mål et spil, for at vinde væddemålet er det nødvendigt at der i det spil scores mindst 3 mål. Ligeledes vindes et væddemål på Under 2.5, når der i kampen bliver scoret 2 eller mindre end 2 mål.

Resultatet af den første halvleg

– Her skal du korrekt forudsige, hvad resultatet er ved pausen. Tilsvarende spil på udfaldet kan forklares; 1 betyder at hjemmeholdet fører ved pausen, X er uafgjort, og 2, betyder at gæsterne er foran, efter de første 45 minutter.

Korrekt resultat

– Du skal korrekt forudsige det endelige resultat. Det er en vanskelig satsning, men stadig et populært væddemål blandt spillere.

Halvleg / Fuldtid

– Korrekt forudsigelse af resultatet ved pausen, og det endelige resultat af kampen. Eksempel: Bayern München vs Arsenal; Tid / prognose 2 / X – i dette tilfælde, for at vinde dette spil, skal Arsenal føre ved pausen, og det endelige resultat ender med uafgjort.

1/1       Hjemmeholdet fører ved pausen og vinder kampen.

1/x       Hjemmeholdet fører ved pausen og kampen ender uafgjort.

1/2       Hjemmeholdet fører ved pausen men udeholdet vinder kampen.

x/1        Uafgjort ved pausen og hjemmeholdet vinder kampen.

x/2       Uafgjort ved pausen og udeholdet vinder kampen.

x/x       Uafgjort ved pausen og uafgjort kamp resultat.

2/2       Udeholdet vinder 1. halvleg og 2. halvleg.

2/x       Udeholdet fører i pausen men kampen ender uafgjort.

2/1        Udeholdet fører ved pausen men hjemmeholdet tager sejren.

Grundig analyse af en fodboldkamp og fodbold betting

Holdets aktuelle form

– det er et centralt element, du bør overveje, før du satser penge på et væddemål. En korrekt analyse af den aktuelle holds form gøres ved at kigge på de sidste 5-10 kampes statistik.

For eksempel kan man vurdere ud fra statistikken omkring holdets vundne eller/og tabte kampe, om der er en tendens til indkassering af mål i de sidste minutter i en kamp. Detaljer og parameter der skal med i sin vurdering af den pågældende kamp så den rigtige beslutning tages og medfører optimal gevinst.

Rivalisering og lokal-opgør

– Omstændighederne omkring lokal-opgør og/eller derbys har vi erfaring, at forskellige faktorer spiller ind på kampene og i sidste ende resultatet af dit væddemål. Holdets engagement, tilskuere og det psykiske spil fra træneren kan have indvirkning på kamp og resultat.

Skadet spiller eller karantæneramte spillere

– repræsenterer et meget vigtigt aspekt i din analyse, som gør at dette kan tippe fordelen over til modstanderen og dermed påvirke resultatet af kampen gevaldigt.

Kamp dommeren

– De forskellige elite fodbold dommere kan have forskellige tilgange til hvordan fodboldspillet skal spilles. Nogle dommere er eftergivende i hårdheden af tacklinger, andre dommere er gavmilde med de gule eller røde kort osv. Alle disse forhold kan indvirke på kampens udfald, som du skal tage i betragtning i din analyse, for det bedst mulige resultat

Vi kan konkludere med denne artikel, at fodbold betting er spændende og mest populære sportsgren at satse penge på.

 Håber du har været tilfreds med vores artikel om fodbold odds tips

Har du ikke registreret dig hos en bookmaker, så kan vi anbefale BWIN som er en sublim all-round bookmaker.

Åben konto hos bwin her >>