Spilforslag, odds og bookmakere

Hvad er Arbitrage betting?

Arbitrage betting

Hvad er Arbitrage betting?

Udligning af odds

Kendt som ’surebets’, ’miraclebets’ eller ’kvit-og-frit’ risikofrie væddemål.

Valuebet

Sammenlign oddsmarkedet

Forestil dig at tennis spillerne Andy Murray og Rafael Nadal møder hinanden.

Bookmaker A tilbyder 1,80 for en Murray sejr og 2.10 for en Federer sejr.

Bookmaker B har modsat valgt at se Nadal som svag favorit. De tilbyder 2,10 for Murray og 1,80 for Nadal.

I dette tilfælde ville arbitrage være at placere et væddemål hos bookmaker A (lad os sige 100 kroner) på Nadal og 100 kroner hos Bookmaker B på en Murray sejr. Det samlede sats lyder på 200 kroner og uanset, hvem der vinder kampen, har du en vinder kupon med en garanteret gevinst 10 kroner (100 x 2,10 = 210)

Disciplineret betting

Tidskrævende!

Arbitrage betting tager meget tid og hårdt arbejde. Tidens bookmakere får mere og mere styr på odds-sætningen og lægger sig meget op af oddsmarkeder. Du får tit og ofte kun få minutter, hvor du kan nå at handle et arbitrage væddemål, inden det er rettet ind på tværs af hele oddsmarkedet.

Er arbitrage betting lovligt?

Ja da!

Arbitrage er helt lovligt og fungerer på samme måde som i den finansielle sektor, men det er på ingen måde velset hos bookmakerne, og de slår hårdt ned på arbitrage. Har bookmakerne mistanke om arbitrage betting, uddeles der limits på kontoen (dvs. at du ikke kan spille for store beløb). Arbitrage betting kræver tid, tålmodighed og store indsatser på det fundne odds, der giver dig den risikofrie fordel.