Spilforslag, odds og bookmakere

Find dine begge hold scorer bets!

Hvad er begge hold scorer?

Hvad er begge hold scorer

Hvad er begge hold scorer?

Spiltype på mål-marked

“Hvad er begge hold scorer – odds” er svære at finde, men her hos Intelbetting har vi haft stor succes med at finde netop de højeste og bedste odds inden for denne populære spiltype.

Begge hold scorer og vinder af kampen

2-i-1 odds-mulighed

‘Begge hold scorer’ i kampen og ‘vinder’ akkumulator er en ny og meget populær form for betting. For at vinde væddemålet skal begge hold score og det udvalgte hold vinde.

Derfor har vi brug for snesevis af resultater såsom 2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 4-3, osv. (hvis vi vælger at hjemmeholdet skal vinde, og begge hold scorer) Du behøver ikke at vælge ét hold som vinder af kampen, du kan også vælge, at begge hold scorer og så det uafgjorte resultat.

Hvad er fordelene ved at begge hold scorer & vinder-akkumulator?

Høje odds

Odds på at begge hold scorer er den største fordel ved vinder akkumulatorer. Du kan finde odds under mål-marked hos bookmaker bet365 og odds-sætningen ligger omtrent på odds 2.30 til odds 2.60.

Ved at kombinere flere bets på samme kupon får du et højt samlet odds på din kupon og dermed større gevinst. Du kan få et kæmpe overskud ved at begge hold scorer og vinder akkumulatorer. Ved at placere selv et lille beløb på en 4-6 hold, hvor begge hold scorer, kan du vinde en stor gevinst.

Når det er sagt, bør det dog altid være med underholdsværdien for øje i denne bettingstrategi, som vi har nævnt i vores ”Betting guide” – Singler er den eneste form for betting, der giver overskud i længden i betting.

Hvordan vælger jeg begge hold scorer- og vinder-kuponer?

Forskellige strategier!

Gode hold, der spiller på udebane, er en god strategi. Når du er på udkig efter sandsynlige ‘begge hold scorer’ og ‘vinder’ odds spiltips.

Hold som FC Barcelona og Real Madrid får ofte tildelt lave odds fra bookmakerne, når de spiller på udebane, men du kan få omkring odds 2.50 for at de vinder kampen og lukker mål ind!

Hold, der har gode scorings historikker på hjemmebane, vil ofte finde nettet mod de fleste gode hold. Et par undtagelser til denne regel ville være hold som Chelsea, der som regel har et godt forsvar og målmand. De scorer også en masse mål tidligt i kampen, som giver dem muligheden for at parkere bussen i anden halvleg og spille på kontra angreb, som resulterer i, at de holder målet rent.

En anden strategi er, at se på de hold med dårligt forsvar og gode angribere. Igen er FC Barcelona og Real Madrid gode eksempler. Du kan lave en masse penge på disse to mandskaber på udebane på henholdsvis single- eller doublespil.

Afstanden i tabellen i den spanske La Liga mellem storklubberne og resten af holdene har et massivt spænd år efter år. Her taler vi igen om FC Barcelona, Real Madrid og efterhånden Atletico Madrid, som den nye dreng i klassen. De kommer tit hurtigt foran med 2 eller 3 mål og hviler måske alt for meget på laurbærene. Deraf får modstanderne ofte et trøstemål. Man United er også et godt hold at satse ‘begge hold scorer’ på og ‘vinder’-kupon på, eftersom de har et farligt angreb og et dårligt forsvar – ergo mål i begge ende. En god måde at få højeste og bedste odds.

Bookmaker anbefaling

Raketbet.dk anbefaler Bwin.

Åben en ny konto hos Bwin og tilmed få op til 1.000 kroner i indbetalingsbonus, men samtidig også de bedste odds på spiltypen; begge hold scorer!

SportsbookBonusReviewVisit
11000 DKKReviewVisit
Regler og vilkår gælder (+18)