Spilforslag, odds og bookmakere

Hvad betyder Challenge Betting?

Hvad er Challenge BettingHvad er challenge betting

Nedenfor finder du en forklaring på, hvad Challenge Betting er, og hvorledes strategien fungerer.

Challenge Betting er attraktivt for nye såvel som gamle spillere, og giver dig gode chancer for at vinde store summer med minimal indsats.

Challenge Betting

Ideen bag Challenge Betting 

Du starter med et fast beløb og investerer/satser hele beløbet. Når du så vinder, gen-investerer du hele indsatsen plus dine gevinster fra første væddemål. Du fortsætter indtil du har ramt dit ønskede mål eller ønsker at stoppe. Ideen er, at du vælger væddemål, som har en meget stor mulighed for at gå hjem – altså lave odds.

Ændre Taktik

Nogle spillere ændrer undervejs på taktikken, efter de første væddemål er gået hjem for at minimere risikoen. Fra at gå all-in med udvalgt sats og gevinst – kan du vælge kun at satse din gevinst fra de første væddemål og dermed spiller du kun for bookmakernes penge. En fornuftig strategi, men også en langsommelig proces.

Vind hver gang

Challenge betting-systemet er attraktivt for spillere, da det har udsigt til store gevinster baseret på små indsats-beløb. Risikoen ved Challenge Betting er, at du skal vinde hver gang, for at systemet fungerer og vinde den ønskede slut-gevinst. Taber du bare ét bet, så falder systemet fra hinanden.

Omtanke

Så vælg dine bets med stor omhu og små overkommelige odds, som er højst sandsynlige, men som ikke giver så meget værdi som single spil. Tanken er at bygge kapital op via mindre odds og i sidste ende hæve en større sum af det samlede odds. 

Hvilke typer af Challenge Betting findes?

I dag er der mange forskellige versioner af Challenge Betting.

 – 100 kroner til 1000 kroner challenge

Du starter med 100 kroner og planlægger at gevinsten skal ende på 1000 kroner. Mange mennesker griber det an på forskellige måder, men vores foretrukne metode er at ramme omkring odds 1,5 og geninvestere satsen 12 gange til slut-målet på de 1000 kroner.

Alternativt kan du vælge mindre odds omkring odds 1,1 og det ville tage omtrent 46 væddemål for at nå 1000 kroners-målet. Vælger du større odds og er risikovillig, så kan du nå målet med begrænsede runder, før du når dit endelige resultat. Husk dog, at Challenge Betting kun fungerer, hvis hvert sats går hjem. Et enkelt miss og dine penge er tabt.

 – 200 kroner til 4.000 kroner Challenge

Dette er én af vores absolut foretrukne typer af Challenge Betting og metoden er gennemført utallige gange med succes. Med denne udfordring starter du med 200 kroner og har til formål at akkumulere det til slut-gevinsten på 4.000 kroner.

For at gøre dette finder vi odds på omkring 1,4, som vil give os 14 runder/chancer/væddemål for at nå vores mål på de ca. 4000 kroner. Denne udfordring udløser store gevinster, imens de reducerede odds begrænser risikoen.

 – 300 Bet Challenge

Dette er en meget langtrukken Challenge og som navnet antyder, kan det tage 300 væddemålsforsøg for at ramme målet. Ideen i 300 bet Challenge er at finde meget små odds omkring 1,02 og derfra gen-investere sats plus gevinst.

Efter 300 væddemål bør du lande på omkring 30.000 kroner, hvis udgangspunktet er ca. 100 kroner.

Dette system tager meget lang tid at gennemføre, og statistisk set er 300 væddemål i streg som vinder usandsynligt, selvom odds er minimalt.

Hvilke spil bruger vi?

Live-odds

Mange gode odds kan findes, når en kamp eller sportsbegivenheder foregår i nuet, altså livesport. Der kan være tidsbegrænset odds, små odds og høje odds, som du kan bruge i dine Challenges.

Pre-match – odds

Dette er et væddemål, der placeres før kampen starter.

Holder målet rent: Dette er én af de mest almindelige betting typer, vi benytter os af. Væddemål indikerer, at du satser på et hold til at score mål. 

 

Over 1,5 mål: Her satser vi på et vist antal mål, der skal scores i en kamp. I dette tilfælde har vi brug for to mål, der skal scores for at væddemålet går hjem. 

 

Vinder én af halvlegene: Vi satser på, at et hold vinder enten den første halvleg eller anden halvleg. For at gøre dette skal det givne hold score ét mål mere end modstanderen i første eller anden halvdel. 

 

Over/ Under mål-marked: Dette svarer til Over/ Under marked på mål. Med denne spiltype satser vi et fast beløb på Under eller Over mål i kampen. Se billedet. Igen en Asian handicap-spiltype, der giver dig 50-50 % chance for gevinst i forhold til den klassiske 1X2 linje.

 

Dobbelt chance: Her kan du gardere dit væddemål med to udgange, i stedet for én valgmulighed. Det betyder, at du kan spille på at hjemmeholdet vinder eller spiller uafgjort, hvilket betyder, at hvis hjemmeholdet vinder eller kampen ender uafgjort, så vinder du.

Du kan også satse på at udeholdet vinder og uafgjort, hvilket betyder, at hvis udeholdet vinder eller ender uafgjort, så vinder du. Til sidst kan du satse på at begge hold vinder, hvilket betyder at du vinder, så længe den ikke bliver uafgjort.

Spiltips og gode råd

Få succes i Challenge Betting.

Brug Challenge Betting som en langsigtet metode til at få overskud i betting. Du skal dog huske, at du ikke altid er garanteret at vinde, uanset hvor lavt et odds nu kan være.

  • Tålmodighed

Dette er det vigtigste punkt, da det tager tid at opbygge en betting kapital, og især hvis du ikke vinder første gang.

  • Odds

Sørg for at beslutte på forhånd, hvilke odds du ønsker, og så kontinuerligt holde dig til dem – at være tålmodig og vente på de odds, du ønsker.

  • Markeder

Vælg markeder, du kan lide og forstå. Stå ved beslutningen og du vil få mest succes.

  • Research

Tjek for skader og form – og andre ubekendte faktorer, der kan spille ind på dit væddemål.

  • Disciplin

Du må aldrig kaste dine penge hovedkulds efter impulsive væddemål, der ikke giver dig en god fornemmelse, hvis du lige har tabt – det går som regel galt.

  • Udbetaling

En god strategi er at hæve penge tidligt og gemme dem som en buffer. På den måde spiller du kun for bookmakernes penge ved at hæve din gevinst hurtigst muligt og lade dine bonuspenge yngle.

Hvad er Challenge Betting

Opsummering

Hvad er Challenge Betting, Challenge bet eller bare Challenger? Systemet er kendt under flere navne, men er nok mest kendt fra det finansielle begreb; renters rente. Andre navne kan også være akkumulatorer eller et akkumulativt betting system.

Den grundlæggende idé er, at du starter med et fast beløb; det er ligegyldigt, hvor meget, bare du kan tåle at tabe beløbet. Derefter investeres dette beløb i et enkelt bet/en single med gode muligheder for at gå hjem/vinde. Gevinsten og oprindeligt sats spilles derfra på endnu et væddemål/single og metoden fortsætter indtil tab eller fuld gevinst er opnået.

Anbefalet Challenge Betting Bookmaker

SportsbookBonusReviewVisit
11000 DKKReviewVisit

Ansvarligt spil