Spilforslag, odds og bookmakere

Hvad er Value Betting?

Hvad er Value Betting?

“Insider-Information”

Værdifulde væddemål er baseret på en antagelse omkring et odds og dets størrelse, modsat sandsynligheden for at gå hjem.

Det vil sige, at du har en fornemmelse eller direkte viden om en kamp, der gør, at det givne odds er forkert ifølge din viden og mavefornemmelse. Det kan derfor være lukrativt at spille mod et lavt odds, som bookmakeren har sat.

Vores erfaring siger os, at det er langt de færreste favorit-odds, der går hjem.

Så læs med for bedre betting her.

Forståelse af begrebet

Definition af værdi-spil

For at forstå begrebet ’value bet’, skal du først forstå, hvordan bettingmarkedet fungerer i almindelighed.

Det bedste eksempel for sandsynligheden af et væddemål kan være et kast med en mønt.

Der er altid to mulige udfald – plat eller krone. Så sandsynligheden er 50% for begge. Omregnet i odds, får vi 2,00 i decimal odds.

Det vil sige, at hvis du kaster en mønt 1000 gange, får du 500 gange ét af disse udfald. Måske mindre eller mere end det, men din saldo vil være omkring nul.

Forestil dig nu to personer, der spiller hos en online spiludbyder og sætter 50 kroner på begge udfald (både plat og krone). Den ene taber 50 kroner og den anden vinder 100 kroner. Hov, så mangler bookmakeren sin andel og deres eksistens er jo baseret på profit.

Derfor tilbyder bookmakeren dig ikke odds 2.00 (en fifty-fifty chance) men i stedet odds 1.90. Derved har bookmakerne sikret sig deres andel ved hvert væddemål for ikke at brænde nallerne i det lange løb.

Forestil dig 1000 væddemål!

Du spiller for 50.000 kroner, og det er forudsigeligt, at du vil vinde 500 gange.

Du satser 50 kroner på single spil x 2,00 (odds) x 500 (antal vindende bets) = 50.000 kroner.

Nu regner vi så bookmakernes tilbagebetalingsprocent, hvor du kun får 1,90 (odds) x 500 (antal vindende bets) = 47,500 kroner! Det vil sige, at bookmakeren tjener 2.500 kroner på dine vundne spil.

Husk derfor altid at finde det største odds hos de forskellige spiludbydere, da oddsmarkedet svinger fra bookmaker til bookmaker.

Det bedste odds?

Find altid det højeste odds

F.eks. kunne nøjagtigt det samme væddemål spilles hos en anden spiludbyder til odds 1,85 og så vil regnestykket se således ud: 50 x 1,85 x 500 = 46,250.

Altså en ekstra fortjeneste på 1.250 kroner til bookmakeren. Næste gang du spiller, så husk at finde det højeste odds, da den lille 0,5-forskel er kæmpestor i det lange løb.

Vær nøjeregnende i dine odds og pengeforvaltning – for det er bookmakerne….

Hent nye bonusser og høje odds!

Find din næste bookmaker i vores bookmaker oversigt og udnyt de mange muligheder, såsom højere odds og større velkomstbonusser end dét din eksisterende bookmaker kan tilbyde…