Spilforslag, odds og bookmakere

Sådan snyder du bookmakerne?

 

Hvordan snyder jeg bookmakerne

Hvordan snyder jeg bookmakerne?

Undgå Limits hos din Bookmaker og snør dem godt og grundigt

Hvordan snyder jeg bookmakerne og undgår ”limits” eller bliver begrænset af bookmakerne?

Det handler om en ting, som i betting terminologi kaldes for Arbitrage.

Arbitrage væddemål er kort fortalt, at du er for god til betting og kan finde de gode odds, som bookmakerne har overset. Det vil sige, at du spiller odds ud med hinanden, så du ikke taber penge på dine væddemål.

Få mere viden om bookmakernes tips og tricks længere nede i artikler.

Limits

For god til betting?

Limits bliver tildelt, hvis din spillekonto opfører sig usædvanligt. Det kan indebære store summer som satses og usædvanlig stor hitrate/gevinst. Det er selvfølgelig ikke i orden, at blive begrænset ligeså snart, det går godt som online spiller og det modsatte for bookmakerne.

Desværre er der brodne kar i branchen og bookmakerne må derfor tage disse limits i brug. Uheldigvis er der mange ”normale” spillere, der bliver straffet med limits.

Bookmakerne har deres grunde og overbevisninger, men de er meget sparsommelige med informationer omkring limits. Hovedbegrundelsen for limits er dog de forskellige kontis afvigende adfærd, og nærmere kommer vi ikke bookmakerenes kommentarer til emnet.

Bookmaker-bonusser

Sportsbonusser en-masse!

Mange bookmakere tilbyder nye spillere en velkomstbonus, startbonus eller indbetalingsbonus – kært barn har mange navne. Det er selvfølgelig rart at få gratis penge at spille for, men der er nogle betingelser og vilkår, som du skal have for øje.

En bookmaker-bonus er traditionelt opbygget i en konstellation, hvor du indbetaler et bestemt beløb og derved får selvsamme beløb som ekstra bonus. Beløbet kan variere fra bookmaker til bookmaker. Hagen ved dette er, at du skal spille dit indbetalte beløb, samt din bonus x antal gange.

Disse krav varierer hos den enkelte bookmaker. Du har derudover også en begrænset periode til at spille det fastsatte beløb igennem, men fortvivl ej. Hvis du ikke når at spille din bonus igennem inden for tre måneder, som for eksempel tidsrammen er hos bet365, tilbagefalder din bonus, og du har ikke tabt din egen indskudte kapital.

Bonus Hunters

Bet & cash out

Bonus Hunters er et velkendt fænomen hos bookmakerne. Som ny spiller kan du spekulere i gennemspil af bookmakernes vilkår og derfra udtrække din optjente bonus.

Førhen var vilkårene mere tilforladelig, men de har efterhånden skærpet kravene omkring gennemspil, da der var store tab med denne metode for bookmakerne. ”I gamle dage” kunne vi gennemspille en bonus på lave odds helt ned til 1.01, men kravene er nu minimum odds 1.40, og derved kan det blive mere besværligt at køre sin bookmakerbonus igennem hurtigt.

Bookmaker bonus oversigt: Hent over 14.000 kroner her!

Sats små beløb

Reguleret betting

Vi kan anbefale at holde dig under 500 kroner pr. spil, eftersom bookmakerne ikke holder øje med mindre indsatser ad gangen, og derved kan du opbygge en habil spille-kapital.

Spred dine betting hos forskellige bookmakere

Få mere betting for pengene

Spil systematisk hos de forskellige bookmakere for at undgå limits hos den enkelte bookmakere, da de derved har sværere ved at spore din betting adfærd.

Ond tro?

Ingen er perfekt!

En sjælden gang imellem kan en bookmaker lave fejl med bestemmelse af odds. Du må derfor ikke handle i ond tro angående urealistiske/fejlagtige oddssætning. Den yderste konsekvens vil resultere i udelukkelse hos den pågældende bookmaker. Ond tro i betting kan for eksempel være en tastefejl i deres interne system, så et odds ser usandsynligt stort ud i forhold til markedslejde omkring det gældende odds.

Akkumulator-kupon eller singlespil?

Spil sikkert

Variér dine kuponer mellem single spil og kuponer med flere væddemål. Det mindsker opmærksomheden omkring din konto og deraf limits. Hvis du har fundet en håndfuld sikre odds, hvorfor bør du så ikke profitere af det? En akkumulator kan være en tre-linger, fire-linger, som det bliver kaldt hos bookmakeren bet365. Selvfølgelig er der større risiko ved en kupon med flere væddemål på, men som vi siger: No risk, no reward.

Opret alle dine spillekonti på samme tid

Spil på flere heste

Ved at oprette en spillekonto hos alle de forskellige bookmakere, der tilbyder startbonus, forøger du din betting-formue/kapital på én gang og erhverver dig et større overblik på sigt. Du kan endvidere spille dine bonusser ud mod hinanden, som stadig er en lukrativ metode at være Bonus Hunter på.

Dernæst er der den fordel, at med en limit bliver du også registreret i et internt system blandt bookmakerne omkring hvem, der kan få adgang til deres online betting-service. Det vil sige, at hvis du kun opretter én konto ad gangen og bliver limiteret, så kan du have besvær med at oprette dig hos en andre bookmakere, pga. dette interne register.

Hent over 14.000 kroner i velkomstbonusser her!

Store begivenheder

Udnyt opmærksomheden

Spil på de store kampe og sportsbegivenheder, idet bookmakerne udbyder tilbud og kampagner omkring den pågældende begivenhed. Volumen af nye spillere skyder i vejret og chancen for at ryge under radaren er større til disse kampe. Derved kan du lægge et større anseeligt beløb på dit udvalgte odds.

Spil varieret

Fjern fokus!

Spil på forskellige sportsgrene og med forskellige beløb og veksl mellem din telefon, tablet og computer, idet alt kan spores. Din spillekonto vil fremgå som en hobby-spiller, og derved kan du slå til, når det rigtigt gælder, uden at du kan blive straffet med begrænsning eller limits.

IP-adresse

Slet dine spor

Husk at alt kan spores i disse fagre nye tider, og at bookmakerne også kan se hvor henne i verden, du opretter en konto. Så hvis du har fået limits, skal du sørge for at finde en computer med en anden IP- adresse for at undgå opmærksomhed fra start.

Afsluttende kommentar

Du er nu blevet bedre til betting.

Håber du har haft glæde af vores artikel ” Hvordan snyder jeg bookmakerne” og god fornøjelse med din færd mod bedre betting.

Intelbetting anbefaler

Bwin

  • Det er nemt og bekvemt at oprette sig hos bwin.
  • Deres app til mobil er en de bedste på marked!
  • Få daglige forhøjede odds
  • Høje odds og mange spilmuligheder
  • Tilbagebetalingsprocenten er på 97%

Opret dig hos Bwin og få op til 1.000 kroner allerede idag!

Tilmeld dig bwin og få 1000 kroner nu!

 

Har du noget at tilføje?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.