Spilforslag, odds og bookmakere

Luk væddemål

cash_out_luk_væddemål

“Cash Out”

Cash Out eller luk væddemål betyder at bookmaker tilbyder dig en unik mulighed for at lukke din kupon, inden den er afgjort.

En udbetalings-mulighed, der tillader at lukke et væddemål før kampe eller spil afsluttes på kuponen. Det er en unik mulighed, der har høj efterspørgsel af spillere.

Lukning af væddemål eller ”Cash out” minimerer risikoen for evt. tabt kupon i sidste minut eller afhængigt af hvilket tidspunkt, du nu vælger at lukke dine væddemål.

Hvordan virker luk væddemål muligheden?

Cash out funktionen er udviklet af bookmakeren, for at tilbyde et større sortiment af væddemål til deres kunder. Denne funktion muliggør en lukning af et væddemål, selvom kupon kampe stadig er i gang.

Beregningen bag denne spil-mulighed er baseret på rentabiliteten på det tidspunkt væddemålet og odds er givet i forhold til udbetalingen af den forløbende aktive kupon. Det giver dog en mindre udbetaling, i for hold til udgangspunktet af den givne kupon. Man skal derfor løbende vurdere sine chancer for gevinst, imens kuponen er aktiv.

I mange tilfælde kan man lukke sin kupon med gevinst, hvis man ikke har is i maven og tro på sin første indskydelse. Man bliver belønnet med gevinst, bare med en lavere odds-beregning og udbetaling end fra dit oprindelige spilforslag på en start kupon.

Eksempel:

Antag, at du placerer et væddemål med 4 kampe, hvori hele kuponen skal gå hjem:

Bayern München vs. Arsenal – 1-tal til odds 1.36

Chelsea vs. Dinamo Kiev – 1 tal til odds 1.70

Gent vs. Valencia – 2 tal til odds 2.05

Lyon vs. Zenit St. Petersborg – 1 tal til odds 2.30

Samlede odds: 10.9; Indsats: 100 Kroner; Potentiel gevinst: 1090 Kroner

Situation 1:

Antag, at de tre første kampe, allerede er ved at vinde på kuponen og kampen Lyon vs Zenit St. Petersborg er 2-0 i 60. minut. Du kan nu lukke væddemålet med ”Cash out” funktionen, dog med en mindre udbetaling end den første angivet potentielle gevinst.

Det er klart, at sådanne en kupon med de aktuelle kampe som eksempel, ikke vil afgive særlig meget gevinst, men vi har valgt dette eksempel for, at give dig en forståelse af, hvordan ”Cash out” funktionen virker.

Situation 2:

Antag, at de to første kampe på kuponen allerede er vindere, den tredje kamp er ved at blive afgjort til din fordel og 4. og sidste kamp på kuponen, er den eneste der halter efter.

Målscoren hedder 0-1 til Zenit i 50.minut. I dette tilfælde, vil spiludbyderen sandsynligvis give mulighed for at lukke indsatsen i det givne øjeblik, et sted omkring halvdelen af den potentielle gevinst.

Situation 3:

Forestil dig, at dine 3 første kampe på kuponen, allerede er vindere, og sidste kamp på din kupon mangler. Stillingen står 1-2 til fordel for Zenit St. Petersborg i 85 minut.

Sandsynligheden, for at lukke dette væddemål med en overbevisende gevinst vil være minimal, da pris sætningen vil sættes lavt af bookmakeren. Men, med ordsproget ”bolden er rund- og alt kan ske i fodbold”, skal du vurdere hvad din slutgevinst pris sættes til og hvad dit evt. tab af din sats beregnes til.

Summersumarum er, at det er en personlig vurdering fra din side, om hvorvidt et væddemål skal lukkes og hvornår i forløbet, da gevinsten på et ”Cash out” vurderes løbende af spil-operatøren.

Hvad er fordelene?

Disse fordele varierer afhængigt af bookmakeren, men vi vil fokusere på en række generelle fordele:

Du kan selv bestemme, hvornår man skal sætte en stopper for kuponens kamp udfald og dermed hæve den tilbudte gevinst på det givne tidpunkt risiko beregningen er sat til, fra bookmakeren.

Din ”Cash out” spil-gevinsten bliver sat øjeblikkeligt ind på din konto og du har mulighed, for at placere andre væddemål.

Det gælder for både enkelte væddemål og flere væddemål på en kupon

Altså – Kontrol af gevinst og risiko

Konklusion

Kært barn har mange navne og dette varierer fra bookmaker til bookmaker. ”Cash out”, ”Luk væddemål” og ”Tag pengene”, er forskellige termer hos de forskellige bookmakere. Ligeledes differentierer de forskellige bookmakere sig med mulighederne, såsom live væddemål og pre-match.

Bemærk venligst at det ikke er alle væddemål der tilbyder Luk væddemål, men generelt dækker de fleste spiludbydere en bred vifte af arrangementer og sport inden for ”Luk væddemål”.

Samlet set konkluderer vi, at ”Cash Out” muligheden er en fordel som du kan tage i betragtning, når du er på udkig efter en online bookmaker og endnu ikke har valgt din favorit bookmaker.