Spilforslag, odds og bookmakere

Odds på Dart

Odds på Dart

Dartskive_betting_artikel_tips&odds

 

Dart og betting

Dartfeberen raser

Odds på Dart er mere end bodegascenarie med en masse øl og røg omkring. Dart er en traditionsrig sportsgren, som kan spores helt tilbage til vikingetiden, hvor de duellerede med spyd i større dartformat udendørs , men måtte simplificere spillet om vinteren, hvor de trak indendørs og deraf spillet Dart, som vi kender det i dag.

Dart oplever en stigende popularitet og især med deres setup, hvor bodegaen er flyttet ind i kæmpe venues, såsom haller og stadions. Fansene klarer bodega-stemningen med larm og hujen, mens de sidder og drikker øl, alt imens dartspillerne kaster på livet løs på scenen med stor præcision og fokus.

Kort om dartskiven

Odds på Dart

Dart er et klassisk spil med tre pile og en dartskive, hvor du skal ramme tallene 1 til 20, mens der er et double- og triple felt for hvert tal. Bulls eye er midten af skiven og bull er det grønne felt omkring bulls eye.

Dart leder os som sagt hen i værtshusgenren med cigaretrøg og øl. Især englændere ynder at spille dart på deres pubs med deres pints. Spillet er dog ikke kun et fritidsspil og blot for underholdningens skyld, men med hårdt arbejde, øvelse og daglig træning i årevis, kan du vinde store penge i de mest populære dartturneringer.

Dart scenen

Fantastisk Atmosfære

Salene er fyldt med lange bænke og borde, hvor fans sidder og drikker øl, mens de er festligt klædt ud. Selve værtshusånden er hevet med ind i turneringsformen, hvor fansene hygger sig, mens stjernerne på scenen skal holde en rolig hånd og ramme den klassiske 180, (3 x triplefelt i 20) som udløser det maksimale antal point i dart – til stor fornøjelse for fans.

Dopaminen som tilskuer af dart er konstant udløst, når dartpilen rammer præcis det ønskede tal med stor sikkerhed. Især hvis triple 20 bliver ramt til den nette sum 180, som er det maksimale point.

The Dart song

Kom i Dart-stemning

Der er endda en dart-sang, som er yderst ørehængende og er blevet remixet af sportsfans velkendte og klassiske lol-lol-lol hymne, som vi kender den bedst. Den originale sang stammer oprindeligt fra Planet Funk med deres sang ’Chase the song’.
Hør originalen her og selve dart-sangen i en 15-minutters lang køre, som passer ganske glimrende til baggrundsstemning til et spil dart i privaten.

Præmiepenge i dart

Milioner på spil

Bliver du så god, at du kan spille med i de største mesterskaber, som Premier League i Dart, så vandt verdens bedste dartspiller, Michael Van Gerweken fra Holland, 200 millioner kroner ved at vinde Premier League i dart i 2017.

Dart er svært og især, når du skal holde momentum og ramme 20’er feltets double- eller triplefelterne kontinuerligt. De bedste spiller ligger på et gennemsnit á over 100 point på 3 pile.

Dart profilerne

Michael Van Gerweken – ”Mighty Mike”

Michael Van Gerweken går også under øgenavnet ”Mighty Mike” og er den ubestridt største dartspiller i nutidens æra. Han går ind til hver en kamp med en usvigelig sikkerhed på, at han vinder kampen. Han virker ustoppelig og er rekordernes mand, der går efter at vinde så meget som muligt med størst overbevisning. Odds på Michael Van Gerweken er da også umanerlig små på odds-markedet. Derfor skal du kigge efter andre værdispil, såsom hvor mange 180 point han scorer osv…. Kig på dart-markedet hos 888sport og find hurtigt ud af, hvilke muligheder du har.

Phil Taylor – ”The Power”

Phil Taylor er dartspillets “grand old man”, der er 16-dobbelt verdensmester i dart. Han er 57 år og må efterhånden se sig forbigået af hollænderen foroven (Michael Van Gerwen). Phil Taylor spiller på sit sidst år her i 2017, som proffesionel dart-spiller, så hvis du skal få et glimt af en levende legende, så er det nu du skal følge med i dart.

Peter Wright – “Snakebite”

Skotsk og farvefuld dartspiller, der er spået en flot karriere. Han er kendt for sine farvefulde frisure, som udarter sig i en spids hanekamp. En mand der sætter farve og endnu mere underholdning på lægterne i dart salene. Udover at være en spradebasse, så er han uovertruffen dartspiller. Han mangler dog koldblodighed i presset situationer. En fremtidens mand i dartsporten

Gary Anderson – “The Flying Scotsman”

Endnu en spiller fra højlandene af Skotland. Gary Anderson har med sin afslappet og elegante stil vundet mange hjerter og titler. Virker som en rigtig rar mand. Er i top i tre en af de bedste spillere i verden.

Adrian Lewis – “Jackpot”

Englænder, der går under øgenavnet ” The Jackpot”. Han har vundet verdensmesterskabet to gange og er med til at skærpe konkurrencen markant i dart branchen.

Raymond Van Barneveld – “Barney”

Hollandsk legende, som har været Michael van Gerwen inspiration og mentor. Barney som han bliver kaldt er stadig en del af dart eliten, men har spillet bedre i gamle dage. Endnu en legende der nok resignere inden ikke for mange år.

Dave Chisnall – “Chizzy”

Ung englænder, der med “the Jackpot” udgør makkerparret under Englands flag i World Series Of Dart. Fremtidens håb for englænderne, men mangler stadig en del rutine og koldblodighed i mange situationer.

Turneringenerne

World Matchplay

Klassisk dart turnering der foregår i Blackpool, hvor Phil Taylor er den ubestridte mester af turneringen med hele 16 vundne turneringstitler til sit navn. En af de ældste og mest charmerende turneringer med et dart format, hvor de spiller til 16 legs (runder), før en vinder er fundet.

Premier League

premier League går i folkemunde under “Torsdag aftens-dart”, hvor Premier League løber hen over skærmen. En begivenhed som er fast inventar for Intelbettings spileksperter, både til at afkoble, men også til at lurepasse nye spillere på dartmarkedet og generelt blive klogere på sporten og de mange oddsmuligheder med værdi.

Premier League Dart

10 dart spillere møder hinanden over de første ni torsdag aftener. Efter disse ni runder har man fundet to nedrykkere og de tilbageværende otte dartspillere vil derefter møde hinanden igen over de næste seks torsdage.

Til sidst har man så fundet finalisterne, der skal afgøre Premier League på finaleaftenen, der finder sted på det enorme O2 Arena i London.

Andre turneringer

PDC World Championship

Champions League Darts

International Darts Open

World Series of Darts

Alle links til Wikipedia

Dart reglerne

En klassisk omgang dart foregår typisk således:

Hver spiller har tre kast og starter på 501 point og skal med færrest kast ramme præcis 0, hvor en double skal afslutte runden for sejr. Dvs. mangler du 10 point, så skal double 5 feltet rammes og så videre…

Dartforbund

BDO & PDC

Der eksisterer to forbund under dartsporten, hvor BDO er det ældste og er for alle, såvel amatører som professionelle, uanset køn. PDC er mere for de topprofessionelle dartspillere og tjener styrtende mange flere penge ved at komme ind i PDC folden og dens kommercielle turneringer, som i øvrigt bliver vist hos Viaplay. Link til viaplay

  • BDO står for British Darts Organisation og blev stiftet i 1973.
  • PDC står for Professional Darts Corporation blev stiftet i 1993

Oddsmuligheder

Odds på Dart

Du kan spille/odds på dart hos de fleste bookmakere med dansk licens. Intelbetting anbefaler som altid vores foretrukne bookmaker, 888sport.dk

Du kan blandt andet spille på korrekt resultat, handicaps, flest point (180’er) og mange flere specialspil.

Find dine dart odds hos 888sport.

888sport_sport_poker_casino_logos_banner_intelbetiting.dk