Spilforslag, odds og bookmakere

Bet på gule/røde kort

Odds på gule og røde kort

Betting på kort

Betting-guide på gule og røde kort

I denne bettingartikel ser vi på niche-oddsmarkedet, hvor du kan spille på antal kort i en given kamp.

Vi fortæller dig lidt om, hvilke faktorer og parametre du skal holde øje med for at finde et sandsynligt odds inden for gule og røde kort i sportsbetting regi.

Kort-markedet hos bookmakerne er ikke så populære ved første øjekast, men der er vanvittig god værdi at finde, hvis du altså spiller dine kort rigtigt.

Ser du en fodbold kamp live og er klar ved tasterne hos din online bookmaker, så er liveodds af kort en ganske fornuftig vej mod gevinst på tipskuponerne.

Liveodds og livesport giver dig et godt indtryk omkring intensiteten af kampen og om, hvor meget dommeren tolererer i kampsituationerne.

Betfaktorer for kort

Vi kigger på fire faktorer, der skal tages til overvejelse, inden du begiver dig ud i kort-betting.

Betfaktor 1

– Spillere og temperament

Der er adskillige spillere, der er notorisk kendt for enten deres temperament (Diego Costa) eller hårde spillestil (Pepe – tidligere Real Madrid-sweeper) (Marco Materazzi – legende inden for hårdt-spil), hvor sandsynligheden er betragtelig større end gennemsnittet. Find din spiller i de forskellige statistikker, hvor vi anbefaler XMLsportsfeeds, som din foretrukne statistiskudbyder.

Betfaktor 2

Film

At snyde dommeren eller systemet er en anden måde at få et tildelt et kort, og dér har spillere som Arjen Robben fra Bayern München og ikke mindst Luis Suarez fra FC Barcelona for vane, at lave svanens død. Film/skuespil/unfair play bliver hårdt straffet med gule kort, og her har du en liste over fodboldspillere, der har erhvervet sig den grimme vane:

”Svanens død”

Eksempler på spillere der ofte kaster sig uberettiget!

Arjen_robben_svanens_død

Arjen Robben (Bayern München) 

Neymar Jr. (Paris Saint Germain)

Luis Suarez (FC Barcelona)

Benjamin Verbíc (FC København)

“Hårde hunde”

Eksempler på spillere der ofte går over stregen!

Sergio_ramos_tackle_though-player_intelbetting.dk

Sergio Ramos (Real Madrid)

James Milner (Liverpool)

Mathias Zanka (Huddersfield)

David Luiz (Chelsea)

Maroune Fellaini (Manchester United)

Martin Spellman (AGF)

Joey Barton (Burnley)

Nævnte spillere er selvfølgelig et udpluk af mange og kan bruges til inspiration på betting af kort.

Betfaktor 3

Mandskabet

Undersøg, hvor mange kort, gule som røde, et hold får i gennemsnit.

Vores erfaring viser os, at mindre kvalitetsprægede mandskaber, som kæmper for overlevelse i en given liga har større tendens til at begå hasarderede hændelser. Især i den engelske Premier League, hvor midterhold og direkte nedrykningstruede hold har større motivation for at bremse spillet med ureglementerede metoder.

Betfaktor 4

Dommerenfodbolddommer_uddeler_rødt_kort_intelbetting.dk

Dommere spiller en særdeles vigtig rolle i antallet af kort.

Nogle dommere er mere tilbøjelige til at uddele kort, mens andre vender den anden kind til. Undersøg dommerens ry ved at google dagens dommer til den udvalgte kamp, der skal oddses på og lav din vurdering ud fra erfaring, tolerancepolitik og ikke mindst tidligere opgaver med dagens modstandere.

Dommere i den danske Superliga

Der er enkelte dommere i den danske Superliga, der er mere gavmilde med kortene end andre.

For eksempel er Jørgen Dauggard ganske god til kortspil med hele 29 udstedte gule kort og 4 røde kort i de første syv kampe af Superliga-sæsonen 2017/2018.

Hold med flest kort i Superligaen

Lyngby er kendt som nogle hårde hunde med i alt 23 gule kort og 3 røde kort i deres første syv kampe i Superliga-sæsonen 2017/2018.

AGF er også værd at kigge på oddsmarkedet efter hos kort-betting.

Ha’ i mente, at et presset hold, hvor forventningerne ikke indfries, udløser frustrationer og dermed mange kort = penge på spillekontoen!

Opgørenes Historie

Derby/lokalopgør/storkampe/vind eller forsvind!

Tænk over, hvad der står på spil i den enkelte kamp?

Er der en vis historik mellem modstanderne i form af lokalopgør, historisk had mellem klubber, fans og spillere?

Kort-Historikken!

Er der en hård hund, som allerede har et kort fra en tidligere kamp, så er der stor opmærksomhed på denne spillers historik, og dermed tænkes der taktisk omkring den givne spillers adfærd.

Spil på kort hos en bookmaker

Forklaring på spillemulighederne på oddsmarkedet ”kort”

Hvor mange kort kommer der i hele kampen? (kort i alt)

 • Normalvis kan du spille på over eller under 4,5 kort i kampen som standard hos de forskellige bookmaker.

Kort i alt: hjemme/udeholdet

 • Denne mulighed gives sats på hvilket af holdene får flest kort og her tilbydes der i oddsmulighed på variationer over eller under 1,5 – 2,5.

Rødt kort

Kommer der et rødt kort i kampen?

 • Her kan du vælge ja eller nej, hvor sandsynligheden er størst på et nej.
 • Har du dog en mavefornemmelse, eller har taget de førnævnte faktorer til overvejelse, så kan du få et ganske anstændigt odds på at en hvilken som helst spiller modtager det røde kort.
 • Du kan være heldig at få op til odds 5 eller 6 på et gennemsnitlig sportsbegivenhed.

Rødt kort: hjemme/udeholdet

 • Igen er der tale om en mulighed omkring hvilket hold (hjemme/udehold), der inkasserer flest røde kort, men det er et stort chancespil, da det trods alt er statistisk sjældent, at der kommer mange røde kort i en kamp.

Flest kort

Hvilket hold får flest kort.

 • Til dette spil kan du vælge 1×2, som i normalt spil på vinderen af kampen. Bliver det hjemmeholdet eller udeholdet, der får flest kort eller ender det i uafgjort med kortdelingen?

Kort til spiller

Hvilken spiller får kort i kampen?

 • Med dette spil kan du personligt spille på en hvilken som helst spiller til forholdsvis gode odds. Statistikken og sandsynligheden for et godt odds på, at den enkelte spiller ikke modtager et kort er minimal og dermed også et småt odds.
 • Dog kan du få høje odds på enkelte spillere som tidligere ekspertråd og lister af hårde hunde, der har tendens til at inkassere et gult eller rødt kort.

Kort 3-vejs handicap

 • Et af holdene skal have et X antal flere eller færre kort tildelt, hvis bet skal gå hjem.
 • Du kender det fra asian og europæisk handicap, hvor et pre-match væddemål kan sættes med et givent antal mål og i dette tilfælde kort, som skal opfyldes.
 • Eksempel: Hjemmehold (-1) Kort Handicap – Dette betyder at hjemmeholdet skal have mindst 2 eller flere kort, end deres modstandere, for at du vinder bettet.

Hvilken bookmaker er bedst til Odds på gule og røde kort

Vores spileksperter må se sig om efter kortmarkedet hos vores favoritbookmaker, bet365, da de kun en gang i mellem udbyder spil på kort, men efter grundig research af de resterende bookmakere på det danske marked, gav det os et indblik i at bookmakere som 888sport og LeoVegas Sport tilbyder dette marked som standard pr. kamp.

Du kan tage et kig på de forskellige bookmakere her: bookmaker guide

Hent din velkomstbonus nu!

Udnyt dine bets ved at få ekstra penge, at spille for, med bookmakernes velkomstbonusser!

Bet hos 888sport - Hent dine 1.000 kroner i bonus nu >>