Spilforslag, odds og bookmakere

Cashpoint

Website URLwww.cashpoint.dk
Founded1996
Deposit OptionsMasterCard/Maestro, Netbank, Neteller, Paysafe, Skrill, Visa/Visa Electron
Withdrawal OptionsMasterCard/Maestro, Netbank, Neteller, Paysafe, Skrill, Visa/Visa Electron
Support OptionsE-mail
PlatformsAndroid, Desktop, IOS, Mobil
Minimum Deposit50 kroner
Payout94.3
Bonus1000 kroner
Omsætningskrav8 X indskud + bonus @ 2.00

Cashpoint velkomstbonus

Cashpoint velkomstbonus

Cashpoint giver dig som ny spillere 1000 kroner i velkomstbonus

Cashpoint er et tysk foretagende, som blev stiftet i 1996 og har været på det danske marked siden 2013.

Cashpoint er ikke den bedste bookmaker, hvad angår liveodds og har et markant mindre spilleudbud, såsom asian handicap og andre mere avancerede former for bettingtyper, end andre bookmakere på det danske marked.

Dog skal Cashpoint tilskrives nogle af markedets højeste odds på den klassiske 1X2 odds og det må siges at trække gevaldigt i den indre spillefugl.

Alt i alt er det en udemærket starter-bookmaker eller hvis du er på udkig efter at udtrække de 1000 kroner i bonus. Vær dog opmærksom på at du skal have gennemspillet dit indskud og bonus 8 gange til minimum odds 2.00.

Cashpoint butikker

Cashpoint markedsfører sig begrænset på de online medier og traditionel fjernsynsreklamer, men har til-gengæld et butiks-koncept, som er ganske fint.

De har enkelte Cashpoint butikker omkring i København, meget lig Tipico butikkerne og desuden er deres spillemaskiner implementeret i kiosker og tankstationer spredt over hele landet.

Et andet tilbud end den klassiske Danske spil, som vi kender fra de gamle monopol-dage.

I deres butikker, og især den vi besøgte på Amagerbrogade 163, fandt vi en hyggelig “spillebule”, med et moderne design. Fladskærmene var plastret til på alle væggene, der viste dagens sport og faldende/stigende odds-programmer. Du kan nemt tilgå deres opsatte odds-maskiner, som du kan navigere rundt i deres oddsmarkedet med touchskærm.

Giv maskinen den ønskede seddel; 50,100, 200, 500 eller 1000 kroneseddel og vælg dine odds. Du modtager din oddskupon på print og voilá, du kan sætte dig ned og nyde en faxe kondi i deres sofa-gruppe, mens din udvalgte sport kører over skærmen.

Få et bedre indblik hos Cashpoint her og opret en konto som ny spiller.

Regler og vilkår gælder!

 

Gennemspil Cashpoint velkomstbonus nu