Spilforslag, odds og bookmakere

Sådan Oddser du på Champions League!

Sådan Oddser du på Champions League

Hvordan Oddser jeg på Champions League?

Hvad er Champions League Betting?Sådan Oddser du på Champions League

Champions League er den største klubturnering i verden. Der findes ingen turnering, som kan levere den slags fodbold, der sætter verden på kanten af ​​deres sofaer.

Intelbetting giver dig lidt tips og tricks i “Sådan oddser du på Champions League”.

Alle fodboldspillere drømmer om at spille i Champions League mindst én gang i deres karriere, og enhver fan drømmer om at se deres anfører for yndlingsklubben holde trofæet med de store ører over hovedet efter finalen i maj måned.

Hvem vinder Champions League

Fodbold kan være ekstremt svært at forudsige. Især når de helt store klubber krydser klinger.

Intelbetting har dog et par råd og tips, der kan forbedre dine bettingchancer med hensyn til at vælge en vinder af turneringen. Nedenstående faktorer er inspiration og ekspertråd, som opnået efter mange dyre lærepenge.

Trupperne

Kontrollér trupperne af de forskellige hold, du overvejer at spille på.

Et hold kan registrere et maksimum på 25 spillere – men husk på, at spillere, der allerede har spillet i de tidlige runder af konkurrencen og er blevet solgt i mellemtiden til en anden klub, vil være udelukket fra at spille for deres nye hold.

Tilgængelighed

Champions League BettingHold dig opdateret.

Skader og karantæner er en del af spillet og kan have stor betydning for det endelige resultat. Hvis en spiller får to gule kort i gruppespillet, så vil han ikke være tilgængelig i den næste kamp. Hvis en spiller får et rødt kort, vil han gå glip af de følgende tre kampe.

Men når gruppespillet er overstået, bliver alle gule kort nulstillet, og alle mand er klar til kamp.

Situation

Hvem, hvad, hvor og hvornår?

Ved spil på hold, der spiller i gruppespil: Sørg for at gøre dit hjemmearbejde i forhold til holdets minimumskrav for viderekvalifikation. Dette er yderst vigtigt, når grupperne kommer til de afsluttende kampe og tabellen er lige.

Nogle hold kan have brug for et bestemt resultat for at sikre sig en plads i næste runde. Dette kan være tre point eller bare ét point. Kniven for struben eller taktiske årsager kan tippe et væddemål over til favorable odds.

Ambitionerne

Hvor ligger værdien og motivationen?

Hvem vinder Champions LeagueFor mange klubber er Champions League den vigtigste prioritet for sæsonen. Men hvis den hjemlige liga ikke går alt for godt, så ser man at nogle hold nedprioriterer Champions League for at fokusere på deres overlevelse eller kvalifikation til næste års europæiske deltagelse.

Hold altid øje med holdene i deres respektive ligaer. Du bør også være opdateret på deres seneste form eller om de weekenden forinden spillede en brandkamp, der kan have drænet dem for kræfter.

Stadions  

Ude godt, hjemme bedst.

Hvem vinder Champions LeagueHjemmebanefordelen er altafgørende i Europa. Dette er især tilfældet for nogle af de nyere hold i turneringen. De store hold kan ikke lide at rejse til ukendte udebaner.

Nogle udebaner kan være meget fjendtlige, og dette kan skræmme nogle spillere, trods deres professionalisme. Lande som Tyrkiet er kendt for deres fjendtlige atmosfærer, så vær forsigtig, når du skal spille på en udebanekamp, hvor modstanderne vil gøre alt for at ryste de tilrejsende favoritter.

Distance er også en faktor. Et hold fra England, der rejser en anstrengende tur til Aserbajdsjan eller Kasakhstan, vil være trætte i henhold til de mange kilometer, der skal krydses.

Modsat har storhold som Manchester United på Old Trafford, FC Barcelona på Nou Camp, FC Bayern München på Allianz Arena og Real Madrid på Bernabeu en stor hjemmebanefordel, idet de nærmest aldrig skuffer på hjemmebane og lever i den grad op til deres ty som stormagter inden for fodboldverdenen.

Taktik – knockout fasen

Træner-rutine og hold-historikken er vigtig.

Hvem vinder Champions LeagueVed de afgørende vind-eller-forsvind kampe, som i 16-delsfinalerne, skal du kigge nærmere på trænerens og holdets historik inden for tidligere erfaring med tilsvarende kampe.

Parkerer holdet bussen foran målet eller har de en bred trup, der kan afgøre kampene i de tilspidsede situationer?

Karantæner 

Hvem spiller?

Hvem vinder Champions LeagueTo gule kort er nok til at gå glip af den næste kamp. Sørg for at tjekke hvert hold for eventuelle karantæner eller spillere, der er indehaver af et enkelt gult kort.

Ude mål 

Vital parameter.

Husk at ude-mål tæller for dobbelt, og når de sidste 16-delsfinaler begynder, så forvent en masse taktik, der involverer scorede mål på udebane.

Det mest populære UEFA Champions League bettingmarked er naturligvis ’Vinderen’, hvor hver spiller vil elske at prale med at have forudsagt vinderen før start. Men prøv at dele turneringen i mindre betting-bidder.

Kig efter hold, der potentielt kunne ramme de sidste otte og spil på, at de kan nå kvartfinalerne. Der er masser af værdi, at finde på dette marked, i stedet for at finde selve vinderen af turneringen.

Håber du blev klogere på; Sådan Oddser du på Champions League. Læs også hvordan du oddser på Europa League.


Husk at spille ansvarligt (+18)