Spilforslag, odds og bookmakere

Sådan oddser du på Formel 1?

Sådan oddser du på Formel 1

Hvordan oddser jeg på Formel 1?

Verdensomspændte begivenheder

Uanset hvilket land du befinder dig i vil du altid have mulighed for at følge Formel 1 løb i fjernsynet.

Formel 1 har etableret sig et navn, som én af ​​de mest populære sportsgrene i verden. Dette kan være modsvaret med den kendsgerning, at Grand Prix løb foregår rundt omkring i verden, så hvis du har mulighed og nogle penge til overs, så kan du se denne adrenalinpumpende sport på tæt hold.

Om Formel 1

 • Formel 1 sæsonen begynder i marts og slutter i november, med 19 weekender med ræs, der finder sted hver 2. eller 3. uge.
 • Grand Prix løber af stablen i weekenden med 2 prøveture om fredagen og lørdagen, efterfulgt af selve kvalifikationen senere samme dag.
 • Kvalifikation til løbet har en form af tre-runders-udskillelse, hvor 24 racerkører forsøger at få den bedste position til Grand Prix.
 • Hver runde varer 10 minutter og 7 racerkørere bliver elimineret fra kvalifikationen, der skal placeres på bagsiden af ​​startpositionen efter hver af de første 2 runder.
 • De sidste 10 chauffører kæmper om de første 10 udgangspositioner på løbsdagen. Efter kvalifikationerne er forbi, udstedes de positioner, de enkelte biler starter på.
 • Kvalifikationen til selve Grand Prixet har enorm betydning for din placering og en god start på løbet. Grand Prixet løber af stablen søndag.

Racerbanerne er spredt over hele verden.

De første løb starter et sted i den østlige del af verden (Australien) og i maj måned forekommer løbene i Europa for derefter at flytte til de andre hjørner af verden såsom Japan, Singapore og Brasilien.

Formel 1 har et par enkelte stjerner, der hver sæson “dominerer” ranglisterne. I bettingverdenen vil valget så stå mellem disse aktører, ikke? Men nej, som alt slags sport, har vi med mennesker og ikke mindst maskiner at gøre, og alt kan ske på en Formel 1 søndag.

En erfaren spiller vil og skal studere racerkørernes form, moral, relationer til kollegaer, hvordan de tilbringer deres fritid og meget mere. Det er meget mere kompliceret, end hvad øjet lige kan se i formel 1 betting.

Spil på Formel 1

Betting og spil på Formel 1 byder på en masse spillemuligheder og odds markeder, men de mest populære er:

 • Samlet kvalifikation
 • Vinder
 • Hurtigste Lap
 • Podium Finish (Top 3)
 • Championship-vinderen af det hele.

Før du vælger hvilken type væddemål og racerkører / hold du vil vælge at satse penge på, vil jeg på det kraftigste opfordre dig til at tage hensyn til disse variabler:

Pole-position

Formel 1 BettingStatistisk set er pole-position enorm vigtig, da den giver dig første parket til vejbanen. Men så igen, er det ikke så simpelt som det ser ud. Nogle af banerne, såsom Monza, giver føreren, der starter fra 1. position en enestående chance for at vinde løbet, mens andre baner, som Silverstone, er meget mere åbne og giver en masse muligheder for overhalinger, så dér er startposition mere eller mindre ligegyldig.

Hver bane er forskelligartet, og derfor er chancerne for førstepladsen det også. Studér banerne i kombination med pole-position og du kan pejle dig ind på et nogenlunde godt spil.

Racerkørere, der ikke starter på 1. position er også et vigtigt aspekt.

Selv de bedste kørere, som Vettel og Hamilton vinder ikke altid, når de starter på pole-position. Faktisk vinder begge racerkørere kun en brøkdel mere fra pole-position i forhold til dem, der starter bag dem. Dette er virkelig vigtig information til spillere, der leder efter god værdi på hver enkelt racerkører.

Vejret

 • Vejret er en kæmpe faktor og er af enorm betydning for løbets forløb.
 • Husk altid at tjekke vejrudsigten i den pågældende by, hvor løbet vil finde sted.
 • Historisk data om vejret kan også bruges til din betting-analyse af formel 1.

Når du så har de nødvendige oplysninger om vejret, er der yderligere faktorer, du så skal analysere på:

 • Erfaring; bilister med lidt erfaring på banen vil sandsynligvis klare sig skidt i ustadigt vejr.
 • Hvordan hvert hold klarer sig i forskellige slags vejr:

Hvert hold har stærke og svage sider, og dermed klarer de sig forskelligt i forskellige forhold

 • Nogle foretrækker at køre i regnvejr, andre kan slet ikke præstere i regnvejr osv.
 • Ændrer vejret sig under løbet?

Dæk

 • Du behøver ikke at være ekspert for at vide at dæk er vigtigt, når det kommer til racerløb.
 • Dækvalg er forbundet med tidligere faktorer såsom vejret, førerens præferencer og holdstrategi.

Banen

 • Formel 1 BettingHver bane er unik på sin egen måde, og er én af ​​de faktorer, en spiller bruger mest tid på at analysere. Nogle af vejene er snoet som en slange, andre tilbyder mere lige strækninger.
 • Svingene er altid ubekendte udfordringer, da selv den mest rutinerede racerkører kan komme galt afsted, eller at racerbilen simpelthen ikke vil, som han vil. Det er mennesket mod/med maskinen, der gør Formel 1 seværdigt.

Rygter

 • Følg racerkørerne på internettet i form af de sociale medier, især Twitter kan være brugbart omkring information af moral eller personlige forhold hos de forskellige hold og racerkørere.

Alt skal selvfølgelig tages med et gran salt, eftersom avisen ikke altid bringer den fulde sandhed.

 •  Tro ikke at den hurtigste racerkører til kvalifikationen er det samme som den selvskrevne vinder til det rigtige løb. Kun 25% af dem, der vinder kvalifikationen, kører den hurtigste omgang på løbsdagen.

Dette kan der være en vis logik bag:

En racerkører, der starter på 1. position vil sandsynligvis køre mere konservativt, i forhold til forfølgeren, der stræber efter at overhale førerbilen.

Få så mange oplysninger som du kan om begivenheden, racerkører, biler, hold og nye regler inden for Formel 1.

Håber du fik noget af vores artikel omkring formel 1 og betting. Du kan også læse meget mere om betting i vores betting guide. For eksempel hvordan du oddser på Champions League i fodbold.


Sådan Oddser du på Champions League!