Spilforslag, odds og bookmakere

Sport i TV

© TVsporten.dk - Sport i TV

Sådan ser du gratis fodbold

Se fodbold på din smartphone, tablet eller PC

Livestream fodbold og online-betting er et kæmpe marked, og du har som spiller og fodboldfan mange muligheder for at vælge netop den bookmaker, der passer til dine behov. En ny feature, som flere bookmakere nu tilbyder, er livestreaming af forskellige sportsbegivenheder.

Live streaming giver dig chancen for at følge med i væddemål, hvilket gør oplevelsen af betting på en fodboldkamp eller sport generelt mere spændende.

Hvem tilbyder livestreaming af sport?

LeoVegas Livestream

Nyt tiltag hos løverne – LeoVegas buldrer frem på betting scenen med deres revolutionerende Casino software og sportsbook, som bliver et bedre og bedre produkt, som konkurencen på det danske marked vokser. Det nyeste tiltag hos LeoVegas er livestream på sport.

Du får adgang til mange sportsbegivenheder og vigtigst af alt – alle de store fodboldkampe.

Så opret dig hos LeoVegas og indsæt minimum 50 kroner på din spillekonto og livestream din ynglingssport.

Livestream sport ved at spille hos LeoVegas her

Min 18 år. https://ludomani.dk/. Regler og vilkår gælder.

Betfair Livestream

Betfair skilter nødvendigvis ikke så meget med deres Live Streaming sektion på deres forside, men hold derimod øje med det velkendte afspilningslogo ud for de forskellige sportskampe under live odds fanen. Udvalget er langt fra imponerende, men du kan dog være ualmindelig heldig at ramme en specifik niche-sportsgren du netop efterspørger.

Der udbydes Live Stream på mange forskellige tennis kampe. Hestevæddeløb og Snooker er også noget, der bliver prioriteret af Betfair, samt primært engelsk-inspirerede sportsgrene og det kan vi jo ikke klandre dem for, eftersom Betfair har sin oprindelse i England.

Livestream sport ved at spille hos betfair her

Nordicbet Livestream

Nordicbet–anmeldelse_logoNordicbet og betsafe har samme ejer og platformsystem, men det er kun Nordicbet, der tilbyder Livestreaming af sport til deres kunder.

Adgang til Livestreaming er som i de andres tilfælde et krav om tilmelding som ny spiller, hvis du ikke allerede har en spillekonto.

Minimum indsats på din spillekonto, som ny spiller, skal være på 50 kroner for at se Livestreaming via Nordicbet. Derfra kan du enten vælge at spille eller live-streame, så længe du har en aktiv konto hos Nordicbet.

Livestream sport ved at spille hos Nordicbet her

Min 18 år. https://ludomani.dk/. Regler og vilkår gælder.

Flere og flere tilbyder livestream.

Hos de fleste bookmakere skal du indbetale et minimumindskud eller tilmelde dig som kunde for at få adgang til live stream af sport. Kravene er typisk minimale, men i de fleste tilfælde skal du indbetale et minimumsbeløb, som du selvfølgelig kan spille for.

Mange af live streaming-tjenesterne hos bookmakerne viser netop mange sportsbegivenheder, der ikke normalt er adgang til i de forskellige TV-pakker. Ydermere kan du se det på farten ved hjælp af din telefon eller tablet – det er altid lige ved hånden.

Min 18 år. https://ludomani.dk/. Regler og vilkår gælder.