Spilforslag, odds og bookmakere

Bet på Hjørnespark!

Spil på hjørnespark

 Bet på hjørnespark

For bare et par år siden havde vi, spillefuglene, et meget begrænset udvalg af oddsmarkeder – selv Asian Handicap var sjældent. Men med den eksplosive vækst af online spiludbyder og bookmakere, ​​kan vi nu spille på alt mellem himmel og jord. F.eks. på antal kort, målscorere, målscoringer, hjørnespark osv.

En bookmaker, som 888sport tilbyder disse markeder af spil på næsten hver eneste fodboldkamp. I dag er det ganske svært at finde nogen væsentlig værdi i de “normale spil”, altså den klassiske 1X2, og da bookmakerne stadig kæmper med at sætte odds for de særlige markeder korrekt, er der stadig muligheder for at tjene lidt mønt.

Intelbetting har haft luppen på spil af hjørnespark, som bliver mere og mere populært i betting verden.

Vigtige overvejelser

Flere ting skal tages i betragtning i en bettinganalyse når du lægger bets på hjørnespark.

For det første skal du kende de to mandskabers fodboldstil og taktik rigtig godt før betting på hjørnespark.

Har det ene eller det andet hold kvalitet nok på midtbanen , det vil sige offensive kræfter, der kan skabe presset mod modstanderens banehalvdel og dernæst afgive større muligheder for hjørnespark?

Er det et hold, der lukrerer på dødbolde eller holder de bolden i spil? Her kan FC Barcelonas tiki-taki taktik bruges som eksempel på et boldbesiddende mandskab, mens et hold som Chelsea, der har stor succes med at score på hjørnespark qua deres høje midterforsvarer der kommer med op i dødboldssituationer.

Markeder inden for hjørnespark

Hold med de fleste hjørnespark.

Dette er den mest almindelige spiltype og giver derfor sjældent et særligt højt odds på favorit-holdet. Du skal have stort kendskab til de enkelte holds spillestile, da der faktisk forekommer færre hjørnespark end man lige skulle tro.

Hjørne – handicap

Tingene bliver lidt mere interessant på dette marked.

Her får vi en handicap linje, der er meget lig linjen i andre sportsgrene f.eks. som i Basketball. Handicappet spænder normalt fra det ene hjørnespark til omkring seks hjørnespark og vi bør hovedsageligt være interesseret i plus handicappet, da der er nogle umanerlige høje odds fra tid til anden.

Det, vi så er på udkig efter, er hold, der er underdogs i kampen, men gerne med angribende taktik og dermed ofte får billige hjørnespark.

Hold som du kan holde øje med er f.eks. Leicester City i den engelske Premier League og Leganes fra den spanske La Liga, som i sæsonen 2017/2018 har haft flest hjørnespark tildelt dem ifølge statistikken.

Liveodds på hjørnespark

Liveodds på hjørnespark er faktisk en god idé, da du har fingeren på pulsen i kampen og dermed bedre kan analysere dig frem til et givent hjørnespark bet. Du skal dog være hurtig på tasterne og dine satsninger.

Tempoet i en fodboldkamp og alverdens faktorer kan generelt være en god rettesnor i liveodds omkring dine væddemål.

Du skal dog holde tungen lige i munden, da du spiller ret instinktivt, kontra en gennemført analyse inden kampstart.

Hvilken bookmaker er bedst?

Raketbet anbefaler 888sport

  • Hos 888sport er der ofte et stort udbud af forskellige spiltyper og især spil på hjørnespark er tit til rådighed.
  • Valget er faldet på 888sport, da mange af de andre bookmakere på markedet netop ikke afgiver denne mulighed.
  • Som ny spiller hos 888sport, kan du få op til 1000 kroner i velkomstbonus.
  • Omsætningskravet for velkomstbonussen er 10 gange din indbetalingsværdi til minimum odds 1,50.
  • Læs mere hos 888sport
  • R&V gælder 18+
SportsbookBonusReviewVisit
1500 kroner FreebetReviewVisit