Spilforslag, odds og bookmakere

Tennis Tips

Tennis Tips

Tennis tips

Individuel præstation

Tennis tips og betting ligger på andenpladsen i forhold til væddemål præferencer. Tennis er en dynamisk sport og udviklingen af spillet er mindre forudsigelig end i fodbold. En tennis kamp har forskellige interne kampsituationer, der kan ændre fordelen til den ene eller til den anden part. Så det ville være en god ide at følge med i kampen som den forløber og her vil live væddemål være en stor fordel.

Fordele ved tennis Tips betting

Muligheden for at vurdere den enkelte spiller

– I forhold til holdsport, kan individuelle sportsudøvere nemmere vurderes og analyseres i form af deres tidligere kamp historik. Dette er med henblik på de enkelte statistikere af spillerens præstation under forløbet af tidligere spillet kampe. Har spilleren en tendens til, at kunne tåle modgang eller forekommer der træthed hos den enkelte spiller og hvornår i kampen en spiller præstere bedst. Alt dette kan analyseres og drages fordel af.

Comeback i tennis

– de fleste comeback, sker i tennis og den varierende ubekendt, kan forekomme, som en ulempe og ikke en fordel, da overtaget og fordelen ofte ændrer sig i tennis. Men for en erfaren gambler, kan dette kendskab give mulighed for at opnå bedre odds og dermed højere gevinst. Det er især en fordel for live-betting-tilhængere, der har mulighed for at spekulere på udviklingen i løbet af kampen, og modtage bedre odds.

Mange turneringer

– Tennis holder kun én uges ferie om året – billedlig talt. I forhold til fodbold, der har nogle ugers afbræk om sommeren og vinteren. Tennisfans har derfor ikke hvileperioder og kan satse væddemål på tennis de fleste af ugerne, året rundt. Selv den 1. januar påbegynder der en mindre tennis turnering, så der er ingen undskyldninger for ikke at følge med i tennis.

Ulemper ved Tennis betting

Usikkerhed omkring påbegyndelse og afslutningstidspunkter

– i hvert fald ved større turneringer, hvor flere kampe er planlagt på samme dag i samme arena. Det planlagte tidspunkt og tidsforløb for tennis kampe kan dermed variere med hensyn til afbrydelser i form af vejr og lange dueller og ydermere forlænges med flere timer. Mens fodbold kalenderen er fastsat i tide og at der sjældent forekommer foranstaltninger der kan rykke ved start tidspunkt eller varighed af kampen. Der er her tale om et skøn for start- og varighed inden for sportsgrenen tennis.

Tennis er en individuel sport (tennis singler)

– og ulempen ved dette, i modsætning til fodbold, som holdsport, hvor alle 11 mand kan supportere hinanden, kan enkeltmands præstationer døje med skader eller mentale nedture og deraf have direkte indvirkning på dit væddemål. I dette scenarie, hvor en spiller ikke præstere som forestillet og, at du har satset penge på et forudbestemt kamp odds, så har live-betting den fordel, at du kan rette op på dine planlagte spil og kompensere for evt. mistet gevinst.

Populære typer af tennis betting

Væddemål på kampens resultat

– er den mest populære form for tennis betting og som du sikkert allerede ved, skal du kunne forudsige vinderen af kampen.

Væddemål på sæt

– denne kategori kunne omfatte flere typer af væddemål, såsom vinderen af sættet, handicap, samlede antal sæt og væddemål på enkelte sæt og meget mere.

Live tennis odds

– de fleste top bookmakere skaber løbende odds for hvert punkt i et spil.

Grundig analyse af en tennis kamp – før sats

Kampunderlaget

– er en af de vigtigste faktorer, du skal overveje i tennis betting, når du analyserer en kamp.

Hard Courts

– der afholdes 2 Grand Slam-turneringer (US Open og Australien Open) per sæson på hårdt underlag. Hårdt underlag har fordele for tennisspillere med hårde slag som spidskompetence, da der kommer mere fart i bolden. Hårdt underlag har den ulempe, at skade tennis spillerne under kampene fordi presset på leddene er højere.

Grus

– Roland Garros er den eneste Grand Slam-turnering på grus. Dette er et underlag, der favoriserer langsomme spillere ved hjælp af mere effektiv og kontrolleret slag og mulighed for at glide på grus-fladen.

Græs

– sæsonen varer omkring 5 uger, og omfatter Grand Slam-turneringen i Wimbledon. Det er et underlag, der tilgodeser alle facetter og kompetencer inden for hver enkelte tennisspillers færdigheder.

I mange henseender er Hard Courts det underlag, som ligestiller de forskellige spilleres færdigheder.

Rangering af top tennis spillere

– de bedste spillere, er ikke altid overbevisende på visse typer underlag og vi anbefaler inden tennis betting, at analysere fordele og ulemper hos den enkelte tennisspiller i henhold til favorit underlag og ikke udelukkende stole på den aktuelle rangering af en bestemt tennisspiller der angives på ATP eller WTA´s rangliste.

Spiller motivation

– i mange situationer, som tennis betting og i sport generelt, kan motivationen hos en spiller afgøre resultatet. Udover økonomisk og sportslig motivation, kan der være følgende aspekter du skal tage hensyn til: Hjemmebanefordele, offentlig støtte, vigtigheden af turneringen, tilskuere og meget mere.

Business as usual

– der er mange eksempler på topspillere, der spiller på rutinen og føler sig sikre i deres spille stil, men taber til undertippede modstander. En forklaring kunne være, at modstanderen praktiserer en akavet stil, som favoritspilleren ikke er vant til og dermed brydes deres regelmæssige spil.

Topform

– et essentielt aspekt, der har stor betydning for resultatet af en tenniskamp. Uanset placering i hierarkiet og på ranglisten, er det vigtigt at være i god form på dagen.

Statistik

– intet ville give et mere komplet billede end tal på et spil. Statistikker over fodfejl, antallet af server, antal utvungne fejl, og meget mere.

Tennis tips og betting er en videnskab med deres helt egne formler, konstanter, variable og ubekendte. I denne artikel præsenterede jeg kun det fundamentale for at give dig en start på tennis betting.

 

Relaterede artikler

Sådan snyder du bookmakerne?

Betting artikel: Sådan går du under bookmakernes radar!

Hvad betyder Money Management?

Til dig, som mangler struktur i bettingbudgettet!

hvad_betyder_value_bet

Hvad er Value Betting?

Definition af værdi-spil!

odds på formel 1

Sådan oddser du på Formel 1?

Hvad skal du holde betting-mæssigt øje med?

Sådan oddser du på Europa League?

Betting faktorer omkring Europa League?

Sådan Oddser du på Champions League!

Betting faktorer omkring Champions League!

Hvad er Arbitrage betting?

Risikofri Betting? 💯

Om-betting_cover

Om Betting

Basal viden om betting.

betting_typer_cover

Betting typer

Single, Double eller akkumulator?

hvad_er_odds_cover

Hvad betyder Odds?

Odds formater - Hvad er Amerikanske, Engelske eller Europæiske Odds?

hvad_er_asian_handicap

Hvad betyder Asian Handicap?

Forøg dine betting-chancer fra 33% til 50% med asian handicap!

hvad_er_handicap_odds

Handicap Odds

Fordelen der booster dit odds.

hvad_er Cash_out

Luk væddemål

Luk din kupon før slutfløjtet

Forstå_fodbold_og_betting_cover

Fodbold Tips

Faktorer og mekanismer inden for fodbold tips Forstå betting verden

forstå_tennis_og_betting_cover

Tennis Tips

Verden til forskel i bettingfaktorer når det kommer til tennis.

top_10_fejl_du_skal_undgå

10 bettingfejl du skal undgå

Undgå klassiske fejl med spil & odds

Hvordan udbetales gevinster?

e-wallets og bankoverførsler muligheder

Ansvarligt Spil

Spil ansvarligt

Hvad betyder Challenge Betting?

Fra 10 kroner til 1000 kroner systemer!

Forklaring-betting-ordbog-billedet

Betting Ordbog

Intelbettingordbog Få styr på terminologien Bliv bedre til betting