Spilforslag, odds og bookmakere

Vinteren er perfekt til betting på skisport

Julen og nytåret er lagt bag os, og nu er det tid til at kigge på et spændende år 2019, der kommer til at byde på rigtig meget sport. Det meste sport i norden, finder vi dog i denne periode, da de især i Sverige, Norge og Finland er særdeles aktive i skisport.

Desværre kan vi ikke prale af det samme her i Danmark, hvor der er langt mellem snapsene, og vi kun i ny og næ kan bryste os af en dansk vintersportatlet, som desværre også sjældent klarer sig alt for godt. De bedste præstationer Danmark har haft i nyere tid i vintersport, er i Curling, hvor de danske herrer senest vandt EM på det næstbedste niveau.

Norge vinder i det meste

Det er næsten ligegyldigt hvilken vintersport, vi trækker op af hatten, så vil det typisk være en nordmand, der er favorit til at vinde. Norge er nemlig en af de mest vindende nationer nogensinde i vintersport, hvor de både klarer sig flot, når det går ned ad, men også når det går ligeud og med et gevær på ryggen.

I skiskydning er Johannes Boe den helt store stjerne, og han sætter sine konkurrenter til vægs i hver eneste disciplin. Selv den franske legende Martin Fourcard kan ikke følge med, og det viser lidt om niveauet hos Boe.

I langrend er Theresa Johaug kommet tilbage efter en dopingdom, og hun forcerer igen gennem feltet, og slår sine modstandere.

Når du skal ind og bette, så bør du altså holde høje med de norske atleter, og du kan gøre klogt i at kigge efter de højeste odds hos de beste bettingselskaper, når du skal oddse.

Vi har netop ramt højsæsonen

Skisportsæsonen begyndte i slutningen af november og starten af december, og den er altid meget populære i juledagene og omkring nyt. Den mest legendariske turnering er firebakketurneringen i Skihop, som bliver afholdt i de første dage omkring det nye år.

Skihop er dog ikke den eneste sport, hvor der konkurreres i, og hvis du bare tænder for dit fjernsyn og klikker over på Eurosport-kanalerne, så vil du hurtigt falde over enten en omgang langrend, hvor der både dystes mellem mænd og kvinder, og i de lange, men også korte sprintdistancer.

Er langrend lidt for kedeligt, og mangler du i stedet lidt action, så kan du jo lige tilføje et gevær til løberne, og se dem dyste i biathlon (skiskydning). Ligesom i langrend løbes der både mænd og kvinder, og ved hver by de løber i, dystes der over forskellige distancer og discipliner.

Det er blandt andet fællesstart, jagtstart, stafet og til tider vil der også være mixstafet, hvor nationerne stiller med henholdsvis to kvinder og to mænd på hvert hold. Det er rigtig god underholdning, så hvis du ikke ved, hvad du skal bruge de næste par måneder på, så skal der lyde en klar anbefaling på at tænde fjernsynet og tage plads i sofaen foran en masse underholdende vintersport.

Husk at spille ansvarligt (+18) Regler og vilkår gælder for oprettelse af en bookmaker på det danske og norske marked!